جلسه هيات مديره انجمن سردبيران نشريات علوم پزشکي ايران

انجمن سردبيران نشريات علوم پزشکي ايران يکي ديگر از سازمانهاي مردم نهاد است که توسط دکتر فريدون عزيزي بنيان­گذاري شده. اين انجمن که فصل الخطاب جامعه سردبيران نشريات پزشکي کشور و نيز کميسيون نشريات وزارت بهداشت است طي ساليان گذشته فعاليتهاي قابل ملاحظه­اي را به عنوان يک سازمان مردم نهاد انجام داده است.

جلسه هيات مديره انجمن در تاريخ سيزدهم تيرماه در محل پژوهشکده علوم غدد درون­ريز و متابوليسم برگزار شد.

در ابتداي اين جلسه دکتر اکبري ساري، دبير کميسيون نشريات وزارت بهداشت، با يادآوري مکاتبات پيشين انجمن در خصوص ايجاد رديف براي اعضا دفاتر نشريات در دانشگاه­ها روند پيگيري موضوع، درجهت نيل به نتيجه را تشريح و مسئوليت ادامه پيگيري امر تا مرحله اجرا را بر عهده گرفت.

سپس موضوع گردهمايي علمي آتي انجمن مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد تا اين گردهمايي در تاريخ پنجم دي ماه در محل پژوهشکده برگزار شود همچنين دکتر بهروز آستانه به عنوان دبير برنامه موظف گرديد تا در اولين فرصت نسبت به ارائه برنامه علمي اقدام کند.

در پايان مدير اجرايي مجله آسم و آلرژي ايران در جلسه حضور يافت و طي گزارشي توفيقات و چالش­هاي نشريه مزبور را به اجمال توضيح داد و پرسش­هاي خود را مطرح نمود که در ادامه اساتيد حاضر در جلسه هر کدام جداگانه نظريات ارشادي خود را بيان کردند.